Welkom!

Onze traiteur mogelijkheden:

 

Traiteurmenu in 3 of 4 gangen, dagelijks.
Zie het menu hieronder. Een dieetwens? Bij tijdig bestellen maken wij graag een alternatief!

Italiaans menuZondag 24 januari.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vegetarisch 4 gangen menudagelijks.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

De Brouwerij risotto, dagelijks.
Kijk hier voor de huidige risotto.

Luxe borrelplank met optioneel een bijpassende wijn, dagelijks.
Kijk hier voor de invulling.

High tea, dagelijks.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wij zorgen voor de ‘Brouwerij’ smaak en perfecte garing. Jullie thuis voor de finishing touch:
-Voor en nagerecht zijn ‘helemaal klaar’ en het hoofdgerecht hoeft alleen maar opgewarmd in de oven!
-De risotto is als 4de gang verkrijgbaar of (als enige gerecht) ook los verkrijgbaar. Deze moet thuis nog worden omgeroerd in een pan volgens onderstaande instructie..

  • Uitsluitend op bestelling. Bestellen graag zo tijdig mogelijk en uiterlijk voor 15:00 uur dezelfde dag. (Als u later op het idee komt bel dan gerust om te vragen wat de mogelijkheden nog zijn!)
  • Dagelijks af te halen tussen 16:00-18:30 uur.
  • Mail de bestelling naar linda@debrouwerij.nl en vermeld:
    -je naam
    -de bestelling
    -tijd en datum van afhalen

    3 gangen met friandises voor bij de koffie

    € 27,50 p.p.

    4 gangen (risotto als tussengerecht) met friandises voor bij de koffie

    € 37,50 p.p.

    De Brouwerij Risotto met saffraan en stoofvlees, gepocheerd ei en hollandaise

    € 12,50 p.p.

    4 zuurdesembroodjes van Peter met luchtige boter

    € 5,00

Voorgerecht:
Rouleau van gamba
Hollandse garnalen, wakame, knolselderij en wasabi mayonaise

Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
De Brouwerij Risotto
Met saffraan en stoofvlees, gepocheerd ei en hollandaise

Hoofdgerecht:
Gebraden parelhoenfilet
Aardappelgratin, bospeen en bosui, jus van dragon

Nagerecht
Ganache van chocolade en caramel
Gepocheerde ananas en kokos

Friandises
Bonbon, brownie en boterkoek

Wij adviseren u graag voor een fles bijpassende wijn tijdens het afhalen. Deze worden aangeboden voor afhaalprijzen! De witte wijnen staan gekoeld bij ons.

Hopelijk tot snel!

Team De Brouwerij

Het menu, hoe te bereiden:

  • Het voorgerecht en nagerecht zijn al helemaal klaar.
  • Broodjes (indien besteld) circa 8 minuten verwarmen in de oven op 190 graden.
  • Het hoofdgerecht is verdeeld over 2 aluminium schalen.
    De schaal met de parelhoenfilet en garnituur verwarm je ca 8 minuten zonder het deksel erop in de oven op 190 graden.
    De schaal met het aardappelgratin verwarm je ca 10 minuten zonder het deksel erop in de oven op 190 graden.
  • De jus/saus in het zakje in een pannetje met kokend water verwarmen.
    De tijd van verwarmen is mede afhankelijk van de oven en of de gerechten op kamer temperatuur of op koelkast temperatuur zijn.

De risotto, hoe te bereiden:

  • Leg de gepocheerde eieren in een bakje heet water uit de kraan en verwarm zo ongeveer 5 minuten.
  • Doe de risotto in een pannetje en voeg een scheutje water toe. Roer de risotto warm. Te dik? Voeg weer een beetje water toe. De structuur moet lopend zijn zoals bij een pap.
  • Roer ondertussen het stoofvlees warm in een ander pannetje.
  • Pruttelt de risotto? Dan de parmezaanse kaas erbij, kort doorroeren en verdelen over de borden. Het stoofvlees op de risotto verdelen.
  • Het ei erop leggen en daar de hollandaisesaus opscheppen

Eet smakelijk!