Over ons | Openingstijden

Welkom!

Op 15 september 2017 hebben wij de deuren van Brasserie de Brouwerij geopend.

Interieurarchitect Ex Interiors heeft in samenwerking met ons de klassieke elementen van pand en interieur gecombineerd met eigentijds meubilair en aankleding. Wij zijn er blij mee en hopen dat het ook u bevalt!

De gastheer is bedrijfsleider Jouke Bol, die van nature goedlachs is en zich met humor en vakmanschap over je zal ontfermen.
Onze keuken is in handen van eigenaar en chef kok Arco Prijn, die samen met ons keukenteam een gevarieerde Social Dining menukaart heeft samengesteld met voor ieder wat wils.

Social dining bij de Brouwerij, een diner waar de focus op gezelligheid ligt. Ondersteunt door diverse kleine gerechtjes is ons Social dining concept ideaal om een avond bij te kletsen en je keer op keer te verrassen met diverse kleine huisgemaakte gerechten.

Voor koffie met gebak, lunch, high tea of diner ben je 6 dagen per week van harte welkom.
De tafels zijn bij ons altijd gedekt, maar loop gerust binnen voor een gezellige borrel aan de bar of in de Chesterfield hoek.
Tot snel!

Ook de snackbar, omgedoopt tot Lambieck Frituur is in een nieuwe jas gestoken door het interieur aan te passen aan het interieur en de kleuren van de Brasserie.

Daarbij is het ambachtelijke en huisgemaakte assortiment uitgebreid.
Rots in de branding Jolanda EngelenĀ zwaait de scepter in Lambieck Frituur. Zij zorgt voor heerlijke verse frites, lekkere snacks en huisgemaakte burgers!

Wij danken onze vrienden, onze familie, de aannemer en alle andere partijen die zich hebben ingespannen, voor hun enthousiaste inzet en doorzettingsvermogen om te zorgen dat onze Brasserie de Brouwerij haar deuren heeft kunnen openen.

Geniet en wees welkom,

Wiete van den Tempel, Sanne van den Tempel en Arco Prijn

Brasserie de Brouwerij
Odenveltlaan 2
3451 ZN Vleuten
info@debrouwerij.nl
030-677 5880

KvK 68496117