GROTE KAART

Onderstaande gerechten zijn te bestellen van 12:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur
7,50
Kreeftenbisque
Met gamba en hollandaisesaus
10,50/15,50
BdB Risotto
Op basis van het seizoen, vraag de bediening!
11,00/16,50
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
Vegetarisch? Geen probleem!
14,50
Saté
Varkenshaas, salade van taugé en prei, gebakken uitjes, kroepoek, satésaus en frites met dragonmayonaise
17,50
Steak tartaar
Met San Daniele ham, eidooier, zoetzure groenten en hollandaisesaus
10,50/16,50
Carpaccio
Met geschaafde parmezaan, pesto, tomaat, basilicummayonaise en vinaigrette van rucola
Supplement eendenleverkrullen 4,50
12,00/16,50
Bavette steak van Black Angus rund
Met gepofte sjalot, groenten van het seizoen en frites met dragonmayonaise.
Keuze uit rode wijnsaus of bearnaisesaus en standaard medium-rare geserveerd.

Supplement gebakken eendenlever 4,50
Bavette steak – 180 gram 22,50
Bavette steak – 300 gram 28,50

A la carte

Voorgerechten

Gerookte Eendenborst
Met bereidingen van peen, sinaasappel en jus van peen
10,00
Brioche San Daniele ham
Met gebakken eendenlever, appel en jus van morilles
11,50
Gebrande Tonijn
Met gamba in tempura, komkommer, rettich en sesammayonaise
11,50
Coquille
Met couscous salade, pompoen en salieboter
10,00
Bieten salade
Met hangop, ui, gel van bieten en basilicummayonaise
9,50
Mand zuurdesembrood
Met kruidenboter, olijfolie en zeezout
5,00

Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten van het seizoen en frites met dragonmayonaise

Hamburger van Black Angus
Met ingemaakte ui, bacon, oude kaas en truffelmayonaise
Supplement eendenleverkrullen 3,50
18,50
Varkensmedaillons en Rib-Fingers
Met stamppot van spinazie, zilveruitjes en jus van Hoisin
21,50
Op de huid gebakken Zalm
Met zeekraal, courgette en hollandaisesaus
20,50
Gebakken Heilbot
Met doperwten en jus van schaaldieren
19,50
Open Ravioli
Met pompoen, paddenstoelen, Romerokaas en jus van paddenstoelen
17,50

Nagerechten

Sorbet
3 bollen ijs met slagroom en een kletskop
7,50
Chocolade Ganache
Met ananas en ijs van kokos
7,50
Crème Brûlée
Met compote van roodfruit en ijs van kruidkoek
7,50
4 of 6 kazen
Met kletzenbrood en vruchtencompote
10,50/13,50
Koffie compleet
Koffie naar keuze, limoncello, friandises
8,50
Speciale koffie
Iers, Frans, Spaans, Italiaans, Normandisch, D.O.M
7,00
Extra frites 3,50
Extra verse frites uit Zuyd 4,50
Groene salade 3,00
Groenten van het seizoen 4,00