GROTE KAART

Onderstaande gerechten zijn te bestellen van 12:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
7,00
Kreeftenbisque
Gamba’s, venkel, hollandaise en brood
11,00/15,00
Carpaccio van Black Angus rund
Basilicummayonaise, parmezaan, desem krokant, ingelegde tomaat
Supplement eendenleverkrullen 4,50
10,50/15,00
BdB Risotto
Pompoen, chorizo, gepocheerd ei, hollandaisesaus, jus van salie
11,00/15,00
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
14,50
Saté
Saté van polderhoenfilet, komkommersalade, zachtgekookt ei, bosui, satésaus, kroepoek
15,50
Vis
Kruidenrisotto, bospeen, gepofte tomaat, jus van citrus
Wij informeren u graag naar de vis van vandaag!
16,50
Steaks van Black Angus rund
Geserveerd met gegrilde ui, gepofte tomaat, groene asperges, bospeen en verse frites. Rode wijnsaus of bearnaisesaus.
Supplement gebakken eendenlever 4,50
Bavette steak – 180 gram 21,50
Rib-eye – 180 gram 21,50

A la carte, 3 gangen voor 32,50 en 4 gangen voor 39,00

Voorgerechten

Oesters
6 stuks fine de claire, gegratineerd met spinazie, hollandaisesaus.
Dit gerecht heeft een meerprijs icm het 3 gangenmenu
15,00
Zalm
Huisgerookt, komkommer, avruga kaviaar, hangop van dragon
12,00
Gamba’s
Kerrie tempura, galia meloen, knolselderij, mayonaise van schaaldieren 
11,50
Buikspek
Zacht gegaard, bloemkool, peen, hoisin
11,50
Eendenlever
Gebakken, brioche, gefrituurde zuurkool, jus van morilles
11,50
Couscous
Salade, pompoen, radijs, tomaat, yoghurt
9,50

Hoofdgerechten

Roodbaars
Geroosterde kriel, waterkers, vinaigrette van tomaat, kappertjes, sjalot, akkerzwam
18,50
Schol
Op de graat gebakken, spinazie, knolselderij, tomaat
 19,00
Veluwse eendenborst
Bieten, ui, jus van dragon en basilicum
19,00
Iberico lende & Ribfingers
Hete bliksem, appel, witlof, jus van salie
19,50
Pecorino
Gebakken pecorino, gort, paddenstoelen, jus van paddenstoelen
16,50

Nagerechten

Chocolade taartje
Warm chocoladetaartje, pure chocolade, ijs van mandarijn
7,50
Crème Brulée
Crème brulée van peer, ijs van 5 spices
 7,50
Tarte Tatin
Tarte tatin van banaan, ijs van tonkabonen
7,50
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangenmenu
10,00/13,00
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met verse frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00