GROTE KAART

Onderstaande gerechten zijn te bestellen van 12:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
8,00
Kreeftenbisque
Gamba’s, venkel, hollandaise en zuurdesembrood
11,50/16,50
Carpaccio van Black Angus rund
Espuma van parmezaan, kappertjesmayonaise, pesto, gerookte tomaat, croutons, vinaigrette van rucola
Supplement eendenleverkrullen 4,50
11,50/16,50
BdB Risotto
Op basis van het seizoen, vraag de bediening!
12,00/16,00
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
14,50
Saté
Saté van varkenshaas, gewokte udon noodles, topping van taugé, prei, soja, cassave, satesaus
16,50
Steak tartaar
Black Angus, San Daniele, eidooier, piccalilly ijs, hollandaisesaus
12,00/15,50
Bavette steak van Black Angus rund
Geserveerd met crème van peen, bereidingen van wortel, gerookte meloes ui, akkerzwam, roseval gevuld met duxelle en kaas. Rode wijnsaus of bearnaisesaus.
Supplement gebakken eendenlever 4,50
Bavette steak – 180 gram 23,00
Bavette steak – 280 gram 29,50

A la carte, 3 gangen voor 34,50 en 4 gangen voor 39,50
Laat u zich liever verrassen? Dat kan!
3 gangen voor 32,50 en 4 gangen voor 37,50

Voorgerechten

Paling

Salade, ingerold in spitskool, bereidingen van knolselderij, granny smith, jus van zuring

13,00
Roodbaars

Tartaar van roodbaars, biet, mierikswortel, limoen, crème van avocado

12,50
Terrine van eendenlever

Gerookte eendenborst, rilette van eend, gesuikerde pistache, bereidingen van sjalot, compôte van peer, stroop van aceto

13,00
‘Ongehutste hutspot’

Bereidingen van pastinaak, ui, peen, gel van wortel

9,50

Hoofdgerechten

Makreel

Zacht gegaarde en gebrande filet, bereidingen van venkel,gedroogde tomaat, jus van basilicum

18,50
Kabeljauw

Gebakken filet, knolselderij, rouleaux van spitskool, schuim van zuurkool

 19,00
Poulet Noir

Gebakken, aardpeer, snijbonen, bimi, kingboleet, schuim van salie, jus van morilles

21,00
Mille Feuille

Seizoensgroenten, pastinaak, schuim van zuurkool

17,50

Nagerechten

Chocolade Parfait

Blauwe bes, munt, ijs van limoen

8,00
Hangop

Nectarine, basilicum, amandel, ijs van yoghurt en Frangelico

8,00

Crème Brûlée
Crème brûlée van ananas, kokos, ijs van passievrucht

8,00
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangen keuzemenu
10,50/13,50
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Extra verse frites uit Zuyd met dragonmayonaise 4,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00