GROTE KAART

Onderstaande gerechten zijn te bestellen van 12:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
8,00
Kreeftenbisque
Gamba, venkel, hollandaise en zuurdesembrood
11,50/16,50
Carpaccio van Black Angus rund
Espuma van parmezaan, kappertjesmayonaise, pesto, gerookte tomaat, croutons, vinaigrette van rucola
Supplement eendenleverkrullen 4,50
11,50/16,50
BdB Risotto
Op basis van het seizoen, vraag de bediening!
12,00/16,00
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
14,50
Saté
Saté van varkenshaas, noodles, salade van taugé, gebakken uitjes, cassave kroepoek, satésaus
17,50
Steak tartaar
Black Angus, San Daniele ham, eidooier, piccalilly ijs, hollandaisesaus
12,00/15,50
Bavette steak van Black Angus rund
Geserveerd met crème van knolselderij, geroosterde tomaat, groene asperges, gepofte sjalot.
Keuze uit rode wijnsaus of bearnaisesaus en standaard medium-rare geserveerd.

Supplement gebakken eendenlever 4,50
Bavette steak – 180 gram 23,00
Bavette steak – 300 gram 29,50

A la carte, 3 gangen voor 34,50 en 4 gangen voor 39,50
Laat u zich liever verrassen? Dat kan!
3 gangen voor 32,50 en 4 gangen voor 37,50

Voorgerechten

Forel
Filet, salade van koolrabi en appel, chorizo-olie, jus van doperwten

12,00

Tonijn
Ceviche, zoetzure rabarber, tuinkers, granité van basilicum

13,00

Kippendij
Krokant gebakken, paneer van kroepoek, mango chutney, citroengras, bouillon van gember

12,00

Ham Meloen
Pata negra ham, galiameloen, ingemaakte tomaat, jus van cantaloupe

12,00

Knolselderij
Gepoft, tomatensalade, quinoa, crème fraiche, koriander

9,50

Hoofdgerechten

Zeebaars
Op de huid gebakken filet, venkel, krokant van roseval, gebrande mais, beurre blanc van mais
20,50
Zalm
Gebakken filet, biet, bosui, jus van soja en sesam
 19,50

Kalfswang
Gestoofd, salade van tomaat, Amsterdamse uitjes, akkerzwam, parelgort, stoofjus

22,50

Gevulde Prei
Ricotta, crème van aardappel, roseval, jus van knoflook

17,50

Nagerechten

Chocolade Cremeux
Vanille-anijs saus, ijs van hazelnoot, krokant van koffie

8,00

Verbena cake
Compote van aardbei, gebrande witte chocolade, aardbeien-balsamico sorbetijs

8,00

Parfait van Blauwe Bes
Crème van mascarpone, honingraat, poeder van hibiscus

8,00
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangen keuzemenu
10,50/13,50
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Extra verse frites uit Zuyd met dragonmayonaise 4,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00