Afhaalmenu traiteur

Onze traiteur mogelijkheden:

Traiteurmenu in 3 of 4 gangen, woensdag t/m zondag.
Zie onderaan dit bericht het huidige menu. Dit menu wisselt wekelijks en bestellen hiervoor kan binnen dezelfde week. Bij bestellingen voor een opvolgende week ontvangt u mogelijk een ander menu.
Een dieetwens? Wij maken graag een alternatief!

4 gangen menu met bijpassende wijn actie, komende zaterdag & zondag.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vegetarisch 4 gangen menu, woensdag t/m zondag.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

De Brouwerij risotto, woensdag t/m zondag.
Kijk hier voor de huidige risotto.

Luxe borrelplank met optioneel een bijpassende wijn, woensdag t/m zondag.
Kijk hier voor de invulling.
Graag één dag vooraf bestellen, anders vanaf 16:00 af te halen.

High tea, woensdag t/m zondag.
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Graag één dag vooraf bestellen, anders vanaf 16:00 af te halen.

Wij zorgen voor de ‘Brouwerij’ smaak en perfecte garing. Jullie thuis voor de finishing touch:
-Voor en nagerecht zijn ‘helemaal klaar’ en het hoofdgerecht hoeft alleen maar opgewarmd in de oven!
-De risotto is als 4de gang verkrijgbaar of (als enige gerecht) ook los verkrijgbaar. Deze moet thuis nog worden omgeroerd in een pan volgens onderstaande instructie..

  • Uitsluitend op bestelling. Bestellen graag zo tijdig mogelijk en uiterlijk voor 14:00 uur dezelfde dag. (Als u later op het idee komt bel dan gerust om te vragen wat de mogelijkheden nog zijn!)
  • Woensdag t/m zondag af te halen tussen 16:00-18:30 uur.
  • Mail de bestelling naar linda@debrouwerij.nl en vermeld:
    -je naam
    -de bestelling
    -tijd en datum van afhalen

    3 gangen met friandises voor bij de koffie

    € 27,50 p.p.

    4 gangen (risotto als tussengerecht) met friandises voor bij de koffie

    € 37,50 p.p.

    De Brouwerij Risotto met spinazie, gepocheerd ei en hollandaise

    € 12,50 p.p.

    4 zuurdesembroodjes van Peter met luchtige boter

    € 5,00

Voorgerecht:
Gerookte tonijn en zalm
Tartaar van rode biet, wakame salade, rettich, creme van avocado

Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
De Brouwerij Risotto
Met spinazie, gepocheerd ei en hollandaise

Hoofdgerecht:
Kalfssukade
Crème van knolselderij en aardappel, gepofte sjalot en bospeen, stoofjus met tomaat

Nagerecht
Bavarois van mango en passievrucht
Mousse van chocolade, crumble van kokos

Friandises
Bonbon, brownie en boterkoek

Wij adviseren u graag voor een fles bijpassende wijn tijdens het afhalen. Deze worden aangeboden voor afhaalprijzen! De witte wijnen staan gekoeld bij ons.

Hopelijk tot snel!

Team De Brouwerij

Het menu, hoe te bereiden:

  • Het voorgerecht en nagerecht zijn al helemaal klaar.
  • Broodjes (indien besteld) circa 8 minuten verwarmen in de oven op 180 graden.
  • Het hoofdgerecht is verdeeld over 2 aluminium schalen.
    De schaal met de Kalfssukade en garnituur verwarm je ca 15 minuten met het deksel erop in de oven op 180 graden.
    De schaal met de crème verwarm je ca 15 minuten met de deksel erop in de oven op 180 graden.
  • De stoofjus zit bij het vlees in de schaal.
    De tijd van verwarmen is mede afhankelijk van de oven en of de gerechten op kamer temperatuur of op koelkast temperatuur zijn.

De risotto, hoe te bereiden:

  • Leg de gepocheerde eieren in een bakje heet water uit de kraan en verwarm zo ongeveer 5 minuten.
  • Doe de risotto in een pannetje en voeg een scheutje water toe. Roer de risotto warm. Te dik? Voeg weer een beetje water toe. De structuur moet lopend zijn zoals bij een pap.
  • Pruttelt de risotto? Dan de Parmezaanse kaas erbij, kort doorroeren en verdelen over de borden.
  • Het ei erop leggen en daar de hollandaisesaus opscheppen

Eet smakelijk!