GROTE KAART

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
7,00
Kreeftenbisque
Gamba’s, venkel, hollandaise en brood
11,00/15,00
Carpaccio van Black Angus rund
Basilicummayonaise, parmezaan, desem krokant, ingelegde tomaat
Supplement eendenleverkrullen 3,50
10,50/15,00
BdB Risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!
11,00/15,00
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
14,50
Saté
Saté van polderhoenfilet, komkommersalade, zachtgekookt ei, satésaus, kroepoek
15,50
Vis
Kruidenrisotto, bospeen, gepofte tomaat, jus van citrus
Wij informeren u graag naar de vis van vandaag!
16,50
Steaks van Black Angus rund
Geserveerd met gegrilde ui, gekarameliseerde knoflook, gepofte tomaat, groene asperges en verse frites. Rode wijnsaus of bearnaisesaus .
Supplement gebakken eendenlever 3,50
Bavette steak – 180 gram 21,00
Kalfsentrecote – 180 gram 21,00

A la carte, 3 gangen voor 32,50

Voorgerechten

Oesters
6 stuks fine de claire, gerookte bietenvinaigrette, citroen
12,00
Tonijn
Tartaar, dungesneden koolrabi, avocadocrème, jus van rode biet
11,50
Oosterse noedelsoep
Gebakken gamba’s, udon noedels, eidooier, kombu bouillon, peulen, shiitake
10,50
Eendenborst
Gerookt, mayonaise van sjalot, ingemaakte ui, schuim van eendenlever
11,50
Pata Negra
Brioche, truffelboter, gepocheerd ei, hollandaise
11,50
Tartaar van biet
Lavendel, waterkers, crème van geitenkaas
9,50

Hoofdgerechten

Kabeljauw
Gebakken, puree van aardappel en citroen, courgette, groene asperge, antiboise
18,00
Zeetong (ca 500 gram)
Op de graat gebakken, venkel, krielaardappel, boterjus met kappertjes
Dit gerecht heeft een meerprijs icm het 3 gangen menu.
 28,50
Zwartpoot kip
Gebakken filet gevuld met kingboleet, krachtige paddenstoelenbouillon, geroosterde bloemkool, verse truffel
19,50
Kalfswang
Zacht gegaard, puree van pastinaak, snijbonen, bospeen, gefrituurde zuurkool
18,50
Quiche
Quiche van pompoen en salie, parmezaan, jus van morilles
16,50

Nagerechten

‘Dame Blanche’
Citroen ijs, krokant van witte chocolade, verbena, saus van chocolade en koffie
7,50
Crème Brulée
Crème brulée van kersen, ijs van zuurstok
 7,50
Ananas
Gepocheerd, krokanten van kokos, kokos espuma, sorbet en saus van passievrucht
7,50
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangenmenu
10,00/13,00
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met verse frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00