GROTE KAART

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
7,00
Tonijn, eendenlever en krab
Rouleau van bovenstaand, wasabimayonaise, grapefruit, eendenleverschuim
11,00
Carpaccio van Black Angus rund
Basilicummayonaise, parmezaan, kappertjes, ingelegde tomaat
Supplement eendenleverkrullen 3,50
10,50/15,00
BdB Risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!
11,00/15,00
Saté
Saté van polderhoenfilet, atjar, satésaus
14,50
Vis
Kruidenrisotto, rode biet, groene asperge, beurre blanc
Wij informeren u graag naar de vis van vandaag!
15,50
Steaks van Black Angus rund
Geserveerd met knolselderij crème  gepofte tomaat, geroosterde bospeen en verse frites. Rode wijnsaus of bearnaisesaus .
Supplement gebakken eendenlever 3,50
Bavette steak – 180 gram 18,50
Sukade steak – 180 gram 19,50

A la carte, 3 gangen voor 31,00

Voorgerechten

Makreel
Kort geschroeid, marshmallow van yuzu, ingelegde rettich, buidelzwammen, korianderdressing
9,50
Langoustine & Buikspek
Gebrande langoustine, gelakt buikspek, crème van witte bonen, bereidingen van tomaat
11,50
Kalfsstaartstuk
Zacht gegaard, crème van aubergine, zoetzure courgette, groene asperge, gel van paprika
10,50
Eendenborst
Gemarineerd, sinaasappelgel, ingelegde biet, dressing van hoisin
10,50
Loempia & Spinazie
Loempiaatjes gevuld met spinazie en feta, humus, dressing van granaatappel
9,50

Hoofdgerechten

Zalm
Gebakken zalmfilet, crème van bloemkool, gebrande komkommer, basilicummayonaise
16,50
Schelvis & Mossel
Gekonfijte schelvisfilet, crème van venkel, geroosterde roseval aardappel, mosselsaus
 17,50
Poussin
Filet en boutjes, mousseline van knoflook en citroen, knollen, romige dragon jus
17,50
Baambrugse big
Varkenshaas ingerold met ‘pulled pork’ aardpeer, rolletjes van spitskool, jus van ras el hanout
17,50
Mais & Groene asperge
Verschillende bereidingen van mais en groene asperge, zoetzure akkerzwam, dressing van zwarte knoflook
15,50

Nagerechten

Chocolade
Warm chocolade taartje met gezouten karamel, chocolade-limoen gelei, bananensorbet
7,00
Crème Brulée
Koffie Crème brulée, merengue van mint, amandel, witte chocolade ijs
 7,00
Dame Blanche
Vanille ijs met citroen, chocoladesaus, slagroom
7,00
Bread & Butter pudding
Vanillesaus, roomijs met PX sherry
7,00
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangenmenu
10,00/13,00
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met verse frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00