GROTE KAART

Brouwerij Klassiekers

Soep
Wekelijks wisselende soep met garnituur en brood
7,00
Kreeftenbisque
Gefrituurde basilicum, beukenzwammen en brood
11,00/15,00
Carpaccio van Black Angus rund
Pestomayonaise, parmezaan, kappertjes, ingelegde tomaat
Supplement eendenleverkrullen 3,50
10,50/15,00
BdB Risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!
11,00/15,00
BdB Maaltijdsalade
Wij informeren u graag over de salade van vandaag!
14,50
Saté
Saté van polderhoenfilet, atjar, satésaus
15,50
Vis
Kruidenrisotto, radijs, asperge, beurre blanc
Wij informeren u graag naar de vis van vandaag!
16,50
Steaks van Black Angus rund
Geserveerd met artisjokcrème  gepofte tomaat, shiitake en verse frites. Rode wijnsaus of bearnaisesaus .
Supplement gebakken eendenlever 3,50
Bavette steak – 180 gram 21,00
Diamanthaas – 180 gram 19,50

A la carte, 3 gangen voor 32,50

Voorgerechten

Kabeljauw
Zacht gegaard, zoetzure radijs, geroosterde bospeen, gel van yuzu, limoenbladmayonaise
10,50
Zalm
Huisgerookt, ingelegde komkommer, sinaasappel, venkel, gebrande prei, dragonmayonaise
11,50
Steak tartaar
Zacht gegaarde eidooier, gefrituurde kappertjes, krokante sjalot, grove mosterd, dressing van peterselie
11,50
Kip&Gamba
Rouleau van bovenstaand, gepofte paprika, biet, avocadocrème, citrusmayonaise
10,50
Caprese
Mozzarellamousse, ingelegde en krokante tomaat, olijvencrumble, basilicum
9,50

Hoofdgerechten

Heilbot
Gepocheerd, wortel-sinaasappelcrème, venkel, biet, dragonsaus
18,00
Dorade
Gebakken filet, bloemkoolcrème, broccoli, koolrabi, saus van citrus
 18,50
Parelhoen
Gebakken suprême, pompoen bereidingen, ingelegde prei, krielaardappel, morillesaus
18,50
Lam
Gebakken lamsfilet en gestoofde schouder, doperwt, voorjaarsgroenten, asperge, saus van vadouvan
Dit gerecht heeft een meerprijs icm het 3 gangen menu
22,50
Couscous
Parelcouscous met pompoen, spinazie, gemarineerde paddenstoelen, geitenkaas, basilicumsaus
16,50

Nagerechten

Brownie
Met notenkaramel, vanillecrème, ijs van vanille
7,50
Crème Brulée
Crème brulée van Tia Maria, pistache citroenkrokant, koffie roomijs
 7,50
Citroentaart
Gemarineerde aardbeien, basilicummeringue, sorbet van basilicum en aardbei
7,50
Rabarber
Zoetzure rabarber met limoensaus, mousse van jasmijn, amandel, rabarbersorbet
7,50
4 of 6 kazen
Kletzenbrood, vruchtencompote
Supplement 2,50 of 5 euro in het 3 gangenmenu
10,00/13,00
Alle hoofdgrechten worden geserveerd met verse frites en dragonmayonaise
Extra frites met dragonmayonaise 3,00
Salade met zoetzure groenten en french dressing 3,00
Brood met olijfolie & kruidenboter 5,00